Σκέτη Γλύκα!

τούρτα 3D

«Σήμερα έχουμε γιορτή! Το κοριτσάκι μου κάλεσε τις φίλες συν-πριγκίπισσες να γιορτάσει μαζί της τα 8α γενέθλιά της. Κι αυτή είναι τούρτα που της έφτιαξα. 2 μόλις και κάτι κιλά. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες: "Θέλω να έχει πολλά χρώματα, να είναι πολύ ροζ, να είναι γεμάτη ζαχαρωτά, νεράιδες και πριγκιποπούλες. Α, μαμά να μην ξεχάσω... Μέσα θέλω να είναι σοκολάτα-φράουλα!''»
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στη μαμά της Εύας, την Νίκη Καβαδάτου, που πριν από μερικά χρόνια εμπνεύστηκε αυτή την καταπληκτική ιδέα με τις τρισδιάστατες τούρτες την οποία έκανε και επάγγελμα. Εκτός από εξαρτημένη από τη σοκολάτα, ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου Σκέτη Γλύκα!, είναι και η δημιουργός της ιστοσελίδας www.eimaimama.gr.
Είναι μαγικό να είστε πασπαλισμένος ζάχαρη, μέσα σε ένα εργαστήριο που μοσχοβολά τις αγαπημένες σου μυρωδιές και να μπορείς να υλοποιείς τις επιθυμίες των παιδιών που στις εμπιστεύτηκαν για τα γενέθλιά τους.
Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτές τις εκπληκτικές δημιουργίες, μπορείτε να ξεφυλλίσετε ένα τεράστιο αρχείο από φωτογραφίες με τις πιο γλυκιές κι απίθανες ιδέες για παιδικές τούρτες κάνοντας like στη σελίδα της SketiGlyka.gr στο facebook. Σχεδόν καθημερινά θα δείτε τη Νίκη να μοιράζετε μαζί μας νέες προτάσεις που απογειώνουν τη φαντασία μας αλλά και συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε ΜΕ τα παιδιά ή ΓΙΑ τα παιδιά που αγαπάτε!

 

001namesstroke

003Anaptixistroke

002Astrologystroke

004Ipsosstroke

Λέξεις κλειδιά

Η ομάδα μας

Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε τη συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες του LoveBaby.gr

Δημοσκόπηση

Ποια είναι η γνώμη σας για την αποθήκευση βλαστοκυττάρων;